Min vecka

Denna veckan har varit toppen, mycket att göra i skolan men det har gått bra!!
 
Måndag: Skolan sen stallet direkt efter..... Red ut på Midway, fixade hos Lisa också...
 
Tisdag: Friidrott i ösregn!!!!!!!!!!!!!! Var iskall och genomblöt...
 
Onsdag: Stallet, var med Hanna, Hanna och Carro <3
 
Torsdag: Stallet red Bollen och fixade hos Lisa efter + red i parken, dom var jättefiiiina <3 Det bästa på dan var helt klart att rida Lisa, hon var helt underbar <3
 
Fredag: Liseberg, 5 kamp. Jag vann!
 
Imon ska jag rida Lisa och på söndag. Men bloggar mer imon... 
 
Kramis, Hedvig<3
 
NSN♥ #VoteBieber http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
 
Justin måste vinna över 1D, kom igen nu alla rösta på Juuuustin <3 Han förtjänar att vinna!!

This girl has bieberfever

Tja bloggläsare!
Statestiken har varit toppen, och jag har inte bloggat... Fyfy... Men nu börjar jag igen, lovar det <3
Jag har verkligen en cruch på JB <3 Seriöst, jag ägnar timmar åt att titta på bilder, videor och främst lyssnar på hans bästa bästa grymmaste musik,det enda jag lyssnar på faktiskt... Jag har tillochmed blivit så galen i honom att jag har ett fotoalbum på mobilen som heter Justin <3 där har jag 400 bilder! Jag låter helt knäpp i huvet kanske men jag älskar honom. Världens bästa ever!!!!!!!!!
 
Tycker nästan att han borde få en plats i headern, FAKTISKT! 
 
Får se hur det blir med det....
 
 
 

Dear Justin, I found you in 2009, I fell in love with you in 2010, I stayed by your side in 2011 and I promise I won't leave you in 2012. 

 

Du är världens finaste,snyggaste, sötaste och bästa kille och kommer alltid att vara det, vad som än händer LOVE YOU! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


fre 31 aug 16.30.14

Tja tja dagen  i dag har varit en super dag har varit ledig pga vi sluta halv 11 i går...och det var ju bara roligt så MOHAHAHA!   

Men har varit med Carro senare kom Hanna S och vi hängde lite gjorde lite roliga saker............
Senare skulle Carros kusin komma så vi fick gå så vi gick hem till mig eller njaa.. 
Hanna S skulle vara med Hanna F och Hanna F var inte hemma så ja alllt blev bara helt konstigt tur att man har dig JB<3 

Men nu ska jag bara slappa är väldigt trött från i går jag la mig ju inte sent men det tar ju på kraffterna att vara i en skog i 10 timmar!!!!!!!!!!! plus att vi gjorde massa lekar och paddla kanot så jaoo.. Säger jaoo väldigt ofta och inläggen blir ganska konstiga då men bjuder bara på mig själv.. ;)  
 
Tänkte ni på en sak att jag har väldigt många "Hanna vänner" och jag heter det själv...:) 
 Kram Hanna! 

Hahaha

Ojj då vi har inte bloggat sen i måndags så får vi nästan statistik rekord!

Men nu bloggar jag och kommer göra det super mycket nu framöver tror jag..
Nej men lovar det har varit så mycket nu med skolan och allt!

Tisdag: skolan normalt sedan var jag hemma min mormor kom!
Onsdag: skola, sluta 12 så åkte till stallet 1 hjälpte till att ta in privat hästarna sedan ryktade jag Tristan länge.... Hade aldrig sätt honom så smutsig heregud! Sedan hjälpte jag Lisa lite med Sam (en häst)...
Senare kom Hedvig så var lite med henne jao.. Senare på kvällen så red jag Midway på lektion det var dressyr och han gick fint! Har nästan aldrig sätt honom gå i form så är jätte glad!
Torsdag: det var kick-off med skolan det blev en riktig rolig och lång dag börja 8.15-23.30 så idag är jag ledig...
Men vi paddla kanot och gick lång promenad och sedan på kvällen myste vi alla! ❤❤❤❤

Idag ska jag vara med Carro!

Kram


Kasper!❤

Det var uterit i dag Kasper är så härlig!❤ Ja inget speciellt nu blir det top model!❤


Slutar nu då stallet nästa!❤

Vi har nog världens skönaste schema nu slutar vi och har haft världens skönaste teknik lektion!:)

Inlägget skulle publicerat för några timmar sen, det krångla!


Min underbart härliga vecka <3

Hej elbloggläsare!
 
Bloggen har kommit sist bland allt den här veckan, och dels beror det på att det är ny skola och mycket nytt att ta in samt längre skoldagar..... Sen har jag varit i stallet en hel del i stallet.... Så ja det har minst sagt varit en full vecka. Hanna skrev om vad vi gjorde i fredags och idag så låter bli. Joggade imorse, typ bara 2 km men det var i skogen, tränade intervaller i branta backar, känns riktigt bra nu efteråt. Igår kväll sprang jag 3.5 i ösregn, gissa om jag var blöt efteråt!!! Fundera på att springa imon efter stallet eller på morgonen vid typ 6.00 men nje. Vi får se. Tycker bara det är skönt att röra på sig lite på morgonen. Fast vi springer mycket på skolgympan oxå såklart <3 ... Annars är det ju friidrott på tisdag ;) 
 
Som ni kanske märkt har jag och Hanna blivit smittade av BIEBERFEBER och ja, vi är beroende av honom. Idag har vi pratat, pratat, pratat, lyssnat och pratat lite till om honom och lyssnat på låtar. Herregud!! Nu ska vi även till Köpenhamn och titta på honom nästa år. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant <3  NYP MIG I ARMEN!!!
 
Men är tillbaks som vanligt imon.... Om allt går som planerat. :)
 
Trevlig kväll på er!!
 
Citat lånat av Carro (justcarro.blogg.se) : Nobody is perfe... Oh hi Justin <3
 
puss :*

Är såååååååååååååååååå glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!

VI SKA SE JUSTIN BIEBER LIVE DEN 20 APRIL I KÖPENHAMN <3 ÄR SÅ SJUUUUUUUKT GLAD! KAN INTE VÄNTA 8 MÅNADER. Heeeeerrrrreeeeguuuuuuuuuuud<3<3<3<3<3
 
I LOVE YOU JUSTIN<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
BARA 237 DAGAR KVAR NUE!
 
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jogga

Går ut och joggar nu tar min 4 km runda....:) 
527081_430825693625380_1415916883_n_large
 

Love!❤

Har inte bloggat sedan torsdags eller har gjort några jb inlägg här nedan för är käär kan man säga kolla den snyggingen och nypp mig i armen jag och hedvig ska gå på JB! <3 

Men berättar dagarna lite sammanfattat:
Fredags: Skolan sen åkte jag, hedvig och Carro till svensk ridsport affären det skulle vara rea men var inte så mycket...:( sen kolla vi även in på kungsmässan hitta inget där heller.. sen åkte jag och hedvig hem till henne sen åkte jag vidare till pappa det blev ganska sent så la mig nästan direkt..:)
Lördag: MIn storasyster kom upp och vi åkte bilen till MArstrand (vårt sommarställe med pappa, som ni kankse vet?)  Ja och hade en mys dag åt lunch på lasse maja, dom har världens godaste pizza så tog såklart en nams!!!!!!!!!!!!!!!:) Sedan åkte vi hem och hade mys! 
Idag:  Har varit med Hedvig hela dagen dom sa att det skulle var super rea på svensk ridsport idag så såklart åkte vi ditt, hade det blivit mer rea? nej inte för ett öre bara mer utplockat men vi gick in på kungsmässan och titta men vi var rätt så trötta men jaoo vi prata massa JB <3 och sedan prata jag med Mamma och jag fick gå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi ska gå i köpenhamn 20 april det ska bli så himla kuuuuul!!!<3 
Lyssnar på massa go musik nu och gör franskan! ja ni kan ju gissa själv vilken musik jag lyssnar på? 
Kram HAnna!
 

JB!<3

 
ALLA LÅTAR!<3 JUSTIN MY BOY!<3<3<33<

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEREGUUUUUUD!

SKA FÖRFAN GÅ PÅ JUSTIN BIEBER MED HEDVIG FÖÖR FAN ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDD, DU ÄR BÄST JB! 

OMG OMG OMG OMG OMG OMG

Jag Ocg Hanna ska gå på Justin Bieber den 20 april i Danmark❤ det blir en weekendresa med våra mammor. Vi ska ha ståplatser och köa i timmar för en bra plats. Kan inte vänta. Om ni undrar varför jag inte bloggat är det för att jag har 100 graders bieberfever!!!! Tillbaks ikväll ;)

I love u JUSTIN BIEBER.


Fuuuuck!

skrev ett skitlång inlägg och så bara försvan det, f*****n
 
bloggar imon ist!
 
Kram Hedvig ;9
 

Klockan ringer 9

Imon (om det inte regnar) så tar jag en joggingrunda, typ 4-5 km. Förvänta er uppdate innan lunch! Sen blire stallet ❤ Har haft en jätterolig dag idag, är helt slut! Berättar imon....

Titta vad jag hittade på Sv ridsport!! Det är världens finaste ekipage! Jenny och Lisa, som pryder GHS 2013 skyltarna,, WOW!!